Nyhetsbrev

2011.11.07

Ni som har beställt en cd skiva. Den är klar nu och finns på Långåkersvägen 23 hos mig (Linda). Ni är välkomna dit och hämta ert ex (40 kr).

Jag har som avsikt att leverera skivorna men om ni vill ha dem snabbt så är ni välkomna hem till mig!

 

2011.09.22

Nya bilder (OBS!! alla ligger inte i slutet)..... kl är nu 22.30 och jag har lagt in de bilder som jag tänkt lägga in. Nu får ni kolla in dem... ni som är intresserade går det att köpa en cdskiva med bilder, som det skrivits om innan. Skriv i så fall i gästboken.

 

2011.09.21

Har laddat upp bilder nu i fotogalleriet... kommer ladda upp fler inom de närmaste dagarna..... det tar lite tid... Håll tillgodo..

 

2011.09.14

Vi kommer lägga upp några bilder här på hemsidan inom kort... ca en vecka. Håll utkik..... :-)

Tack för alla snälla kommentarer både till oss personligen på byn och här i gästboken...

Jag (Linda) satt och funderade varför den blir så lyckad & varför den är så rolig att själv vara med på. Det jag kom fram till är att jag tror alla känner sig ansvariga för att göra kvällen lyckad eftersom alla har en uppgift. Och anledningen att jag tycker den är rolig det är att man slipper känna sig som en värdinna hela kvällen och serva alla. Jag hörde att några efterlyste kaffe under kvällen och fick till svar av någon av oss att "Kaffebryggaren och kaffe finns i köket, det är bara att brygga"... det är det som är härligt att alla kan hjälpa till att fixa och trixa...

Jag längtar redan till nästa gång....

 

 

2011.08.29

OJOJOJ... vilken fest det blev.... TACK till er alla för att ni gjorde att den blev så lyckad som den blev. Hoppas alla hade riktigt roligt.

Måste säga att det är en ÄRA att få fixa denna fest!!! På facebook har jag läst många härliga kommentarer!!

Pratade med Marie Andersson vår alldeles egna Vimmelfotograf igår och vi pratade om att fixa ihop ett bildspel som vi sen kan bränna på CDskiva om någon vill köpa. 40kr skulle vi ta för den! Skriv i gästboken om ni är intresserade. Skivan levereras i så fall i oktober.

Är det någon som har något som de tycker vi kan göra bättre till nästa år, hör jättegärna av dig till oss så vi kan göra det bättre!!

 

2011.08.26

Idag läste jag på FaceBook att SMHI och Yr lovade fint väder imorgon.... jag knappade mig snabbt till Klart.se för att se om de ändrat sig ang vädret och ja det hade dom... Idag står det att det ska vara Växlande Molnighet!! Det kan man leva med eller hur?

Ja imorgon är den stora dagen..... hoppas alla har stenkoll på allt!! Vi ses i morgon...

 

2011.08.25

Får skiva i dag oxå...  ser och hör att det är några som går in och läser och det är kul.

Igår delade vi ut två kuvert till de som skulle ha huvudrätt. Så nu är de mesta förberett inför lördagen.... Hoppas det har gått bra för alla grupper, vi har inte hört ifrån alla men vi utgår att det är lugnt och att ni har läget under kontroll. Ni som ska pynta lokalen får höra av er om ni vill låna nyckeln!

Idag på Klart.se så står det fortfarande att det ska vara växlande molninghet och någon regn- eller åskskur men nederbörden har minskat från 15 mm till 0,3 mm så det går åt rätt håll.

Dan för dan före cykelfestdagen!!

 

2011.08.24

Det närmar sig... i morse fick jag reda på att det är "förfest" ikväll (läs onsdag) eller förberedelser för en grupp som man oxå kan kalla det. "Förfest" låter dock roligare... det håller jag med om. Det är roligt att olika grupper träffas och planerar.

Idag på Klart.se står det att det ska vara: Växlande molnighet och någon regn- eller åskskur.... hrm.... vi hoppas att det ändras igen.

Fungerar lyset på era cyklar???? Tänk på att vi är förebilder för de yngre... även på lördag... :-)....

Nu är det bara 3 dagar kvar ......

 

2011.08.22

Nu är de flesta förberedelserna klara för oss ang organisationen, alla lappar är kopierade, klippta, skrivna och sorterade i mängder av högar och kuvert.... Våra hjärnor har gått i spinn :-), nu tror vi det är rätt och klart. På Torsdag och Fredag kommer ni som ska ha huvudrätt få besök av Cicci och Marie med ett kuvert som INTE ska öppnas... det är det kuvert som berättar vad dina gäster ska befinna sig på efterrätten. Ni som ska ha förrätt får sina på minglet på lördag och ni som har efterrätt får inga kuvert då alla ska tillbaka till klubbstugan.

Vi har börjat inhandla det som ska handlas och vi har hört att en grupp ska träffas och planera idag "läs Måndag", hoppas ni andra oxå har fått kontakt. Ring oss om det är någon i er grupp som ni inte har telefonnr till så kan vi hjälpa er. Hör även av er om ni behöver något. Pernilla är vår kassör!!

På Klart.se ser det ut att bli växlande molninghet och någon lätt regnskur... men då kommer regnskuren antaglingen kl 13.00 (tror jag (Linda)).

Nu är det inte många dagar kvar... hoppas ni har kommit på vilken rätt som blir rätt för kvällen.... :-D

Nivån är olika tror jag...

* Någon har sagt att de provlagade för fullt... (vet inte om det var sanning dock)

* Några har inte bestämt sig...

* Några har redan bestämt vad det blir...

* En har skrivit på Facebook att det blir Jäger och ett plopp till efterrätt....

Vi får se, är helt övertygad att alla kommer ha något framdukat till gästerna att bjuda på...

Vi längtar.... hoppas ni oxå gör det..... :-D

 

 

2011.08.15

Nu har nog de flesta fått sina uppdrag, om inte så beror det på att ni inte varit hemma när vi knackat på.

Hoppas ni är nöjda med det ni blivit tilldelade. Viktigt är att det INTE går att byta med sin partner, dock kan man hjälpa till med förberedelserna om man vill det, men när kvällen kommer då är det noga att den som fått tilldelat att hålla matuppdraget är den som har det, annars förstörs vår organisation.

Vi är nu alla de 30 paren som vi önskade, det finns dock en möjlighet att någon till anmäler sig, då vi gärna ser att vi har nån reserv utifall att. Men i så fall hör vi av oss till berörda att det kommer sju gäster istället för sex.

Igår kom en fråga om man själv är inräknad i de sex och det är man, det kommer alltså fem andra bybor hem till en.

Idag såg jag på Klart.se att det ska vara fint väder den 27 aug.... det håller vi tummarna för att det kommer bestå...

Hörs senare!!! Vi fortsätter räkna ner.....

 

2011.08.12

Vi är nu runt och delar ut uppdragen. Dagen innan, Fredagen den 26 kommer vi att lägga ett kuvert i brevlådan som INTE skall öppnas.... det är information till er som är middagsvärdar, som ni ska ge till era gäster vid ett speciellt klockslag på lördagen (där det står var gästerna ska ta vägen efter de lämnat er middag. Vi kommer endast dela ut till de som har huvudrätt och efterrätt (de som har förrätt får sina då vi samlas på lördagen.)

Har ni frågor är det bara att kontakta oss.

 

2011.08.10

Ny info:

Nu har vi delat upp uppdragen, hoppas ni blir nöjda. Vi håller på och skriva lappar till alla nu men under torsdag och fredag kommer vi och knackar på och ger er kuverten och pengarna. Nu är det snart bara två veckor dit.... VI längtar!!!!

 

2011.08.08

Hej

Nu fattas bara 1 par för att komma upp i antalet som vi önskar och gärna någon extra, dock är det inget som hindrar oss för att köra på som vi tänkt. I kväll ska vi lägga upp organisationen och dela ut uppdragen till alla anmälda. Därefter kommer vi köra runt med uppdragslappar till er.

Ha det bra så länge...

 

2011.08.01

Hej

Vad roligt att så många vill komma på denna fest, vi är jätteglada för intresset. Vi har fått hjälp att Tomas Hanjö att göra ett exeldokument, på 30 par och därför önskar vi att vi blir det. Just i dagsläget är det 22 anmälda + oss i festkommitén. 4-6 extra behöver vi alltså så fort som möjligt. Har ni någon i er närhet som skulle vara intresserad. Först till kvarn! (Insättningen räknas)

Vi återkommer så fort som möjligt med vilka uppgifter ni tilldelats! Börja dock redan nu att fundera ut vad ni kan bjuda på!

Hörs snart!!

 

2011.06.15

Vill förtydliga några saker:

Deltagarantalet är begränsat: först till kvarn gäller (från det att pengarna har kommit in på kontot.)

Vi har i nuläget bjudit in ca 50 par och vi har tänkt oss 35par på festen. För att organisationen ska fungera måste vi vara 30 st par.

En annan sak som inte framgår av hemsidan är att de som får matuppdrag får tillbaka en summa för att köpa mat för. (belopp skiljer sig beroende på vilken typ man får tilldelat sig (Förrätt, Huvudrätt, Efterrätt).

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)